Фирмата PRO LIGHT e основана во Февруари 2006 година, а се темели на 20 годишното претходно работно искуство од областа на осветлување. Фирмата активно работи на македонскиот, српскиот, косовскиот и албанскиот пазар.

Поголеми завршени проекти:
  - Календар Скопско
  - Пусто турско - филм
  - Мави - филм
  - Политички кампањи
  - Мобимак
  - Космофон
  - Музички спотови
  - Рекламни тв спотови
www.prolight.com.mk | 2006 Сите права се задржани