ПРОДУКЦИИ ЕМИСИИ ФИРМИ


Идеја плус ДДБ

Видео лаб
Партизанс
Аквариус
Томато
Панекс
Публицис
New moment
Фабрика
Box 2
Аксон
Авард
Трамисимо
F/X
Zoom lootion
Индиго
Ал сат
Мед фоцус
Пристоп
К-15
Трио маркет
Аудио лаб
Еин-соф
Ахсис
By Dejan Milicevic


Досие Скопје 1 и 2 дел
Пештерски цркви
Тв. азбука на ромски јазик
Вртелешка
Мали совети
Врти сучи тоа е Скопје
Поинаква

Албански пејачи

Nora
Shpati
Fjori
Soni
Eliza
Ledina
Jeta
Jahona
Big mama
Tuna
Gili
Mimoza
Andrijan Gadja
Beni
Sabri Fejsulahu
Genta
Rovena
Ermali
Bleona
Ljabi
Edona

Поилитички кампањи
Музички спотови
И реклами за
Косово И Албанија


Мобимак
Космофон
Хотел.Континентал
Лотарија
Касино Гранд
Стопанска банка
Комерцијална банка
Охридска банка
ИК банка
Тутунска банка
Скопски Пазар
Веро
Леснина
Скопско лето
Македонија табак
Македонски пошти
Телеком
Хотел Холидеј Ин
Пивара Скопје
Вива
Систина
Агроплод Ресен
шел
Мин.за трговија
Мин.за одбрана
Мин.за внатрешни
Мин.за економија
Мин.за финансии
Мин.за спорт И млади
Мин.за култура
Мин.за здравство
Мин.за животна средина
Водостопанство
Римес
Утрински весник
Вечер
Битолска пивара
Паскалин
Дајнерс
МТ нет
Иом
Тојота
ПКБ Мелница кадино
Гранд Кафе
Жито ликс
Окта
Царина
Мик св.николе
Тутун промет
Добра вода
Горење
УПЈ
Битолска млекара
Пела роса
Пелистерка
Инаква
Нита
Урбан инвест
Пиво Тирана
Златна книга
Сеат автомобили
Макпетрол
Автомобиле СК
ОБСЕ
ЗДФ
УНЦХР

 

www.prolight.com.mk | 2006 Сите права се задржани