[30.12.2006] Среќна Нова Година и честит Божиќ

[08.06.2006] Завршено снимање на реклама за Скопско. Кликнете тука за галерија на слики од снимањето.Фирмата PRO LIGHT e основана во Февруари 2006 година, а се темели на 20 годишното претходно работно искуство од областа на осветлување. Фирмата активно работи на македонскиот, српскиот, косовскиот и албанскиот пазар.


РRO LIGHT врши професионално осветлување на филмови, музички тв спотови, рекламни тв спотови ...
www.prolight.com.mk | 2006 Сите права се задржани